Nieuwsbrief  September 2019          Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

 
In stilte (na)genieten

Het is alweer donker in de vroege ochtend en je ruikt dat de herfst in aantocht is. We hebben geen subtropische zomer gehad, maar naar ons idee was het een optimale Hollandse zomer: zon, wolken en wind wisselden elkaar in een rap tempo af. Nu genieten we in stilte van de nazomer. En wie weet krijgen we nog een paar mooie dagen als afsluiting van het seizoen. We wachten het rustig af, ondertussen kabbelen we gewoon door. Veel nieuws om te lezen deze keer!   

 
Winteronderhoud

Tussen 15 oktober en 15 april zal onze werf weer vol liggen met alle boten en gaan we aan de slag met het winteronderhoud.

Naast de standaardzaken, zoals het winterklaar maken, anti-fouling aanbrengen en motoronderhoud, kunt u bij ons ook ander onderhoud laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het wassen en impregneren van de bootkap, het lakken van het houtwerk, de romp schilderen of een roer opknappen. Hierbij vindt u de link naar het onderhoudsformulier. Heeft u vragen of wilt u het onderhoud persoonlijk bespreken? Maak dan een afspraak zodat we er rustig voor kunnen gaan zitten.


De boot ophalen in het voorjaar

De boten moeten de winterstalling nog in en toch denken wij alvast na over het volgende vaarseizoen.

Op het onderhoudsformulier kunt u aangeven in welke periode u de boot weer op komt halen. Wij willen u vragen om hier goed naar te kijken en het zorgvuldig in te vullen om teleurstelling te voorkomen. Brengt u de boot vroeg in het seizoen voor de winterstalling, dan kunt u de boot alleen in een vroege of late periode ophalen. Logistiek is het anders niet realiseerbaar. Mocht u vragen hebben dan horen we het graag.     


Wat een feest...
 

Op 7 september hebben we ons eerste lustrumfeest gevierd en wat hebben we genoten! De opkomst was hartverwarmend en wij vonden het fantastisch om samen op het leven en de toekomst te mogen proosten.

Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor de komst en de vele kaarten en andere persoonlijke berichtjes die we hebben ontvangen. Het was geweldig. Op naar het volgende lustrum!

Het dak zit er weer op!

Het is gebeurd hoe heerlijk kan het zijn. Het was prachtig weer in de week dat het tweede asbestdak werd verwijderd. De sanering verliep hierdoor zo voorspoedig, dat de werf eerder toegankelijk was dan verwacht. Na een mailtje aan de booteigenaren met dit goede nieuws, kon iedereen weer heerlijk gaan varen.

Wilt u in de toekomst ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de werf, geef uw e-mailadres dan aan ons door via info@whbs.nl.


Nieuwe kozijnen in de waterloods

Na het plaatsen van het nieuwe dak, zijn ook de kozijnen van de waterloods aan de beurt. Samen met ‘onze mannen’ is stagiaire Samantha hier druk mee bezig. Samantha volgt een opleiding aan het HMC (Hout- en Meubileringscollege) en loopt negen weken stage bij ons.


Beschikbare plekken

Wij krijgen wekelijks aanvragen voor zowel de zomer- als winterstalling. Helaas zijn beide periodes volledig bezet. Wij hebben besloten dit op de website te vermelden om teleurstelling te voorkomen.

In de nieuwsbrief van januari 2020 zullen wij aangeven of er plekken voor de zomer beschikbaar zijn. Heeft u op dit moment bij ons een plek voor de zomer die u volgend jaar niet meer wilt gebruiken, dan horen wij dit graag voor 1 januari a.s. Zo kunnen wij andere booteigenaren weer blij maken met een plek.

Boot in de verkoop?

Het afgelopen jaar is de verkoop van diverse boten bij ons succesvol verlopen. Op de website kunt u zien wat er wordt aangeboden en wat er verkocht is. Heeft u ook plannen om volgend jaar uw boot te verkopen, neem dan gerust contact met ons op. In goed overleg bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

 


locatie
Kniplaan 12-14
2251 AK Voorschoten
> route

mail >
website >


Bekijk hier de foto's van de botenstalling en de omgeving.


Onderhoud van uw boot nodig? Kijk hier voor de mogelijkheden > Ook mogelijk als u geen ligplaats bij ons huurt. 
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen >