Nieuwsbrief  Juni 2022                Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

 
De natuur op zijn mooist
 

Wat worden wij toch blij van de maanden mei en juni als het groen op zijn mooist is. De natuur straalt! Het water is rustig en in afwachting van de drukte die de zomer met zich mee zal brengen. Ook op de werf is de rust weer teruggekeerd: alle boten liggen op hun plek. Voor ons breekt een rustige periode aan waarin we gaan genieten van het vaarplezier van onze klanten. De zomerse temperaturen dienen zich al aan. Tijd om het water op te gaan!

 
Zomerklussen  
 

Na de intensieve werkzaamheden van de afgelopen jaren, zoals het vervangen van de asbestdaken, pakken we nu de wat ‘kleinere’ klussen op. Deze zomer worden onder andere een groot aantal kozijnen vervangen en wordt er schilderwerk uitgevoerd. Heeft u een suggestie wat er nog verbeterd kan worden op de werf, dan horen we het graag. Heel fijn als u met ons meedenkt!


Toegang nieuwe toiletten  
 

Sinds kort kunt u gebruik maken van de nieuwe toiletten. Ze zijn gelegen naast het kantoor en direct van buitenaf (via de parkeerplaats) bereikbaar. Met uw keycard kunt u de toiletten openen. De waterloods zal nu buiten kantoortijden afgesloten worden. Alleen klanten die een boot in de waterloods hebben liggen, kunnen hier ook buiten kantoortijden naar binnen.


 
 

 
Nieuwe verf- en lakruimte  

Er is een toenemende vraag naar het verven en lakken van sloepen. Om aan deze vraag tegemoet te komen, hebben we een nieuwe verf- en lakruimte gecreëerd op de plek waar het tijdelijke kantoor heeft gezeten. Door de strategische ligging, de vloerverwarming en het licht is dit een hele geschikte plek om de verf- en lakwerkzaamheden uit te voeren. Een mooie aanwinst voor onze werf! Bent u geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden om uw sloep er weer prachtig bij te laten liggen, neem dan zeker contact met ons op. Wilt u deze winter lak- of verfwerkzaamheden uit laten uitvoeren, dan horen wij dit graag voor 1 september 2022. Wij houden dan rekening met de indeling van de winterstalling.


Een zomerplek in de waterloods  

Op dit moment is er een wachtlijst voor een zomerligplaats in de waterloods. We hebben besloten om volgend jaar de ligplaatsen in de waterloods te optimaliseren om aan de vraag te kunnen voldoen. We horen het graag als u interesse heeft. Afhankelijk van de lengte en breedte van uw boot kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en nemen contact met u op als er een ligplaats beschikbaar is.


Eén of meerdere nachten weg of na 23.00 uur terug? Laat het ons weten  
Gaat u een of meerdere nachten weg met de boot? Dan willen wij u vragen de auto tegenover de nieuwe verf- en lakruimte te parkeren. De plekken in het midden van de parkeerplaats blijven zo vrij voor dagbezoekers. Wij ontvangen ook graag een mail, app of telefoontje, zodat wij ons geen zorgen hoeven te maken over het ontbreken van uw boot in de haven. Verwacht u ná 23.00 uur terug te keren in de haven, laat het ons dan ook weten. Dit in verband met de beveiliging. Zo weten wij waar we rekening mee moeten houden en kunnen we bij calamiteiten snel actie ondernemen.

Samenwerken aan een gezellige thuishaven

Nu het zomerseizoen weer van start is gegaan, delen we hierbij de regels die gelden op onze werf en in de haven  om het verblijf op de werf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Zo maken we er samen een gezellige thuishaven van!locatie
Kniplaan 12-14
2251 AK Voorschoten
> route en contact

mail >
website >


Bekijk hier de foto's van de botenstalling en de omgeving.


Onderhoud van uw boot nodig? Kijk hier voor de mogelijkheden > Ook mogelijk als u geen ligplaats bij ons huurt. 
  Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen >