Nieuwsbrief  Maart 2023                Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

 
Lentekriebels...
 

We zien de knoppen aan de bomen en de lentebloemen in de perken: de lentekriebels zijn begonnen! Het is ook een teken dat het vaarseizoen weer voor de deur staat, een moment waar we ieder jaar naar uitkijken. Dat delen we graag met u in deze nieuwsbrief.  

De boten liggen er weer stralend bij na een winter hard werken op de werf. Wij hopen dat iedereen hierdoor weer volop kan gaan genieten van het varen. Wij zijn trots op het resultaat en het geeft ons veel voldoening om bij te dragen aan uw vaarplezier.
Wat hebben we toch een prachtig vak!  

Op naar het nieuwe vaarseizoen. Wij zijn er bijna klaar voor. U ook?


 
De winterstalling uit, het water in  
 

Met het vaarseizoen voor de deur is ook de logistieke uitdaging begonnen om de boten op tijd uit de loods en in het water te krijgen. Wij nemen de week voordat uw boot te water gaat contact met u op om een afspraak te maken. Wij verzoeken u met klem om de afgesproken dag en tijd aan te houden omdat de boot dan klaarligt in het water. U ontvangt hierover medio maart nog een e-mail.
De eigenaren van de boten die in de winter in de waterloods liggen hebben al een e-mail ontvangen. Deze boten moeten uiterlijk 14 april a.s. uit de loods om plaats te maken voor de zomerstalling.  

Ligt uw boot niet bij ons in de winterstalling maar heeft u wel een plek in onze haven, dan horen we graag wanneer u de boot komt brengen. Dit kunt u het beste per e-mail doen.


Aftankservice op de werf  
 

Op onze werf kunt u de boot laten aftanken met diesel. Dit kan op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur (dus niet in het weekend). Als u zorgt dat wij in bezit zijn van de sleutel van de boot hoeft u alleen een e-mail te sturen met het verzoek om de boot af te tanken. Wilt u van deze service gebruik maken of heeft u er nog vragen over, dan horen wij het graag.


Honden op de werf  

Niet alleen wij vinden het varen heerlijk, maar ook de trouwe viervoeters gaan graag mee. Honden zijn dan ook van harte welkom op de werf. Wel verzoeken wij de eigenaren om de hondenpoep op te ruimen en de honden op de werf aan te lijnen om onveilige situaties te voorkomen.


Start vaarseizoen met een paasborrel  

Op tweede paasdag, maandag 10 april, gaat de werf weer open.
U bent die dag van harte welkom om samen met ons een drankje te drinken op het nieuwe vaarseizoen. Een goed moment om elkaar weer te spreken, andere booteigenaren te ontmoeten en inspiratie op te doen. Ook zijn er diverse boten in de verkoop die u kunt bezichtigen. In de week voor Pasen ontvangt u een persoonlijke uitnodiging, maar zet het alvast in de agenda:
maandag 10 april van 13.00 tot 17.00 uur.
Gezellig als u erbij bent!


 
 

 

locatie
Kniplaan 12-14
2251 AK Voorschoten
> route en contact

mail >
website >


Bekijk hier de foto's van de botenstalling en de omgeving.


Onderhoud van uw boot nodig? Kijk hier voor de mogelijkheden > Ook mogelijk als u geen ligplaats bij ons huurt. 
  Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen >