Vanaf 15 mei één locatie

Datum : 18-04-2017

Op 15 mei a.s. zal definitief het doek vallen voor onze locatie aan de Veursestraatweg. De cliënten die daar nu nog stallen zullen we uiterlijk half april a.s. hierover rechtstreeks informeren. Het is voor ons zeer belangrijk om dit samen met u zo goed mogelijk in te vullen, daarom willen we dat u helder geïnformeerd bent. 

Vanaf de definitieve sluiting zal Warmenhoven alleen nog maar de  werf aan de Kniplaan zijn. Afspraken die de Veursestraatweg betreffen komen hiermee te vervallen, zoals o.a. het zelf uitvoeren van werkzaamheden. Wel kunnen wij deze voor u doen. Kijk voor informatie over onderhoud op  onze site. Hiermee willen we een schone, comfortabele en veilige omgeving creëren voor al onze cliënten.

Om alle boten te kunnen stallen hebben wij, naast de werf aan de Kniplaan, een tweede locatie in de buurt gehuurd waar wij daarvoor geschikte boten* kunnen stapelen op bootbokken. Dit is een locatie die alleen toegankelijk is voor ons en onze medewerkers. Ook met deze uitbreidingslocatie spreken we nog steeds over één locatie, en dat is de werf aan de Kniplaan.

*) Definitie Stapelbare boot: gewicht onder de 1500 kg, geen kajuit en maximaal 7,5 meter lang

Heeft u ondanks onze berichtgeving toch nog vragen? Schroom dan niet om  contact  op te nemen.