Corona-maatregelen en beperkt bezoek werf

Datum : 26-03-2020

De maatregelen van de overheid om het verspreiden van het corona-virus te beperken zijn aangescherpt. Ook wij hebben om die reden onze bezoekregels aangepast. Wij vragen u om uw bezoek aan de werf te beperken en alleen te komen als u een afspraak heeft gemaakt. Zo kunnen wij onverwachtse drukte op de werf voorkomen. Dit zijn de regels als u de werf bezoekt:

  • Breng geen bezoek aan de werf als u geen afspraak heeft gemaakt
  • Mocht u zich op dit moment grieperig voelen, koorts hebben of verkouden zijn, dan vragen wij u dringend om de werf niet te bezoeken. Dit om onze medewerkers te beschermen
  • Kom met maximaal 2 personen
  • Ons toegangshek is dicht. Als u met de auto komt, bel ons dan als u voor het hek staat. Wij doen het hek voor u open. Komt u lopend of met de fiets, dan kunt u gebruik maken van de deur naast het hek. Deze is open.
  • Wij volgen het beleid op van het RIVM en de overheid. Om die reden geven wij geen hand en blijven wij op de gepaste afstand van 1,5 meter. Wij willen u ook vragen om uw handen te wassen voordat u naar de werf komt of om handschoenen te dragen. 
  • Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen: info@whbs.nl. Wij beantwoorden de e-mail binnen 24 uur. 


Wij realiseren ons dat dit ingrijpende maatregelen zijn. Toch kiezen wij hiervoor om er voor te zorgen dat wij met elkaar zo lang mogelijk kunnen genieten van wat ons verbindt: de boten en de liefde voor het varen.

Bij voorbaat onze dank voor uw medewerking.