Nieuwsbrief  Februari 2020             Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

 
Is de winter nu echt voorbij?

Heel stilletjes aan komen de narcissen en krokussen weer tevoorschijn. Tot nu toe is een koude winter aan ons voorbij gegaan en zijn vooral regen en wind kenmerkend geweest voor de afgelopen maanden. Met nog even een flinke storm afgelopen week. Maar toch waren er ook al zonnige dagen met temperaturen ‘in de dubbele cijfers’, zoals ze dat zo mooi zeggen tegenwoordig. Het houdt ons maar bezig, dat weer… Alle boten liggen in ieder geval hoog en droog in een goed gevulde loods. Wij zijn ondertussen druk bezig met de voorbereidingen voor het komende vaarseizoen. We voeren de gevraagde werkzaamheden uit en zorgen ervoor dat alle boten straks, stuk voor stuk, op tijd het water in zullen gaan. Een flinke klus, maar we kijken we er naar uit om iedereen weer te zien genieten van de eerste vaartochtjes!    
De trossen gaan weer los!
 

Vanaf 25 maart a.s. gaan de boten weer het water in. Op het onderhoudsformulier heeft u aangegeven in welke week u de boot wilt ophalen. Wij bellen u een week van tevoren op om een afspraak met u te maken wanneer uw boot klaarligt. Heeft u een plek in onze haven, dan zorgen wij ervoor dat uw boot op deze plek klaarligt.

 Ligplaatsen in de haven
 

Voor aankomende zomer zijn er zijn helaas geen plekken meer beschikbaar voor nieuwe klanten: alle plekken in onze haven zijn bezet. De aanvragen voor een ligplaats in de zomer komen nog steeds onverminderd binnen. Bent u van plan om uw plek deze zomer niet meer te gebruiken, dan horen wij het graag. Wij kunnen er dan weer iemand anders blij mee maken.       


Wilt u de boot verkopen?

De verkoop van diverse boten op onze werf is het afgelopen jaar erg succesvol geweest. Uit ervaring weten we inmiddels dat het voorjaar een goed moment is om een boot te verkopen. Heeft u ook de wens om uw boot te verkopen, dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden. Ons advies is om niet te lang te wachten, want het voorjaar staat al snel voor de deur. Heeft u interesse, stuur dan een mail naar info@whbs.nl met uw gegevens. Wij nemen hierna contact met u op.


Werkzaamheden aan uw boot

Vanuit het verleden zijn er nog een aantal klanten die graag zelf hun boot willen poetsen en/of winterklaar willen maken. Wij merken dat dit logistiek niet meer past op onze drukke werf. Ook willen wij er zeker van zijn dat de boten volgens onze regels winterklaar zijn gemaakt en er materialen worden gebruikt die aansluiten bij onze milieu-eisen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hier zorg voor te dragen.

Dit betekent dat het vanaf 2020 niet meer mogelijk is om zelf werkzaamheden uit te voeren aan uw boot. Ons team van ervaren mensen doet dit graag voor u. Heeft u hier nog vragen over of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.


Ook dit jaar openen we het vaarseizoen weer met twee open dagen:   In het paasweekend staan op zondag 12 en maandag 13 april onze deuren voor u open.  

Deze twee dagen staan in teken van elkaar ontmoeten, bijpraten, verdiepen en met elkaar de liefde voor de watersport delen.

Wij staan voor u klaar om vragen over uw boot te bespreken. Ook kunt u diverse boten bezichtigen die in de verkoop staan. Zet 12 en 13 april alvast in uw agenda, wij houden u op de hoogte!

 

 locatie
Kniplaan 12-14
2251 AK Voorschoten
> route en contact

mail >
website >


Bekijk hier de foto's van de botenstalling en de omgeving.


Onderhoud van uw boot nodig? Kijk hier voor de mogelijkheden > Ook mogelijk als u geen ligplaats bij ons huurt. 
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen >