Nieuwsbrief  Juli 2020             Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

 
Vakantie in eigen land?

Het is een bijzonder vaarseizoen, we kunnen niet anders zeggen. Na de wat onrustige start door de corona-maatregelen is het drukker dan ooit: de botenbranche heeft een ongekende groei doorgemaakt. Het mooie weer van de afgelopen periode heeft daar zeker aan bijgedragen. Wij houden ondertussen het hoofd koel en blijven onze koers volgen. Zodat u kunt genieten van het varen en misschien wel van vakantie in eigen land. Wij wensen iedereen een fijne zomer!

 
Extra maatregelen beveiliging
 

Op 19 mei jl. heeft u van ons een bericht ontvangen over de diefstal van een sloep uit onze haven. Ondanks alle inspanningen van veel betrokken mensen is de sloep helaas nog niet teruggevonden. Wij willen de kans op diefstal in de toekomst uiteraard verkleinen. Daarom worden er op dit moment aanvullende beveiligingsmaatregelen getroffen, zoals extra detectieapparatuur en camera’s.

De beveiliging kan alleen optimaal werken als we ons er gezamenlijk voor inzetten en duidelijk communiceren. Verwacht u ná 23.00 uur terug te keren in de haven of heeft u gepland om één of meerdere nachten weg te gaan met uw boot? Laat het ons dan weten met een Whatsapp bericht of telefoontje. Zo weten wij waar we rekening mee moeten houden en kunnen we bij calamiteiten snel actie ondernemen. 


Beveilig uw boot met track-and-trace
 

Wij willen als werf een extra mogelijkheid aanbieden voor het beveiligen van uw boot en hebben onderzoek gedaan naar een goed en betrouwbaar track-and-trace systeem. Met dit systeem is uw boot na diefstal snel en eenvoudig te traceren via een app op uw mobiele telefoon.

Hoe het werkt:

  • het systeem geeft een signaal af vanaf de locatie waar de boot zich bevindt
  • als de boot in beweging komt, ontvangt u een melding via de geïnstalleerde app op uw mobiel
  • het systeem werkt zonder abonnement, dus u betaalt alleen eenmalig de aanschaf- en installatiekosten
  • het track-and-trace systeem blijft uw eigendom en is onafhankelijk van onze werf werkzaam

Op deze website vindt u meer informatie over het systeem.

Wij kunnen dit track-and-trace systeem voor u aanschaffen en installeren op uw boot. Kosten hiervoor zijn €199,50. Het installeren van het systeem op uw mobiele telefoon kost €250,-. De bedragen zijn inclusief BTW.

Heeft u interesse in het installeren van het track-and-trace systeem of heeft u nog vragen? Stuurt u ons dan een e-mail. Wij nemen hierna contact met u op.  


Hou de looppaden vrij

Wij willen u met klem vragen de looppaden zowel binnen als buiten de loodsen vrij te houden van persoonlijke eigendommen. De looppaden zijn smal en het is vervelend en onveilig voor andere booteigenaren als de doorgang wordt belemmerd. Wij vragen u dan ook dringend om rekening te houden met elkaar en geen spullen op de looppaden neer te zetten. Heeft u hier nog vragen over, stuur ons dan een bericht zodat wij het persoonlijk met u door kunnen nemen.  


Extra groenstrook

De beschoeiing tussen restaurant De Knip en onze Jachtwerf wordt vervangen. Dit stukje was ons al jarenlang een doorn in het oog. Wij maken er een mooie groenstrook van, zodat iedereen weer van deze plek op de werf kan genieten.


Opzeggen winterstalling

Wilt u deze winter geen gebruik meer maken van onze winterstalling? Dan ontvangen wij graag een bericht per mail vóór 1 augustus a.s.


Nieuwe kozijnen in de waterloods

Er wordt hard gewerkt aan het vervangen van de kozijnen in de losse waterloods. Onze stagiaire Youp van HMC (Hout en Meubel college) helpt ons hierbij, waar we erg blij mee zijn. We doen onze uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Laat ons het zeker weten als u hier vragen over heeft.locatie
Kniplaan 12-14
2251 AK Voorschoten
> route en contact

mail >
website >


Bekijk hier de foto's van de botenstalling en de omgeving.


Onderhoud van uw boot nodig? Kijk hier voor de mogelijkheden > Ook mogelijk als u geen ligplaats bij ons huurt. 
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen >