Nieuwsbrief  Maart 2024              Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

 
Op naar het nieuwe vaarseizoen
 

Langzaam aan worden de dagen langer en fluiten de vogels uit volle borst: de lente is in aantocht! En eerlijk gezegd zijn we er ook echt aan toe na een winter met veel regen en wind. Weer of geen weer, in de winterperiode wordt er hard gewerkt op de werf. We hebben veel onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd deze winter. Boten hebben een refit gehad, rompen zijn gelakt, teakdelen en buiskappen zijn vervangen: ze liggen er weer prachtig bij voor het aankomende vaarseizoen! Wij zijn trots op het vertrouwen van onze klanten dat de boot bij ons in goede handen is voor het onderhoud. En natuurlijk genieten ook wij van het resultaat. Wij zijn klaar voor het vaarseizoen. U ook?  

 
Uit de winterstalling het water in  
 

Met het vaarseizoen voor de deur is ook de logistieke uitdaging begonnen om de boten op tijd uit de loods en in het water te krijgen. In de week van 18 maart gaan de eerste boten alweer het water in. U heeft op het onderhoudsformulier een voorkeursperiode aangegeven. De week voordat uw boot te water gaat nemen wij contact met u op om een afspraak te maken in deze periode. Zie onderstaand nogmaals het overzicht van het onderhoudsformulier.

U hoeft geen contact met ons op te nemen. Als de afspraak is gemaakt verzoeken wij u met klem om de afgesproken dag en tijd aan te houden, omdat de boot dan klaarligt in het water. U ontvangt hierover begin maart nog een e-mail. 

De eigenaren van de boten in de waterloods die in de zomer niet bij ons liggen hebben al een e-mail ontvangen. Deze boten moeten uiterlijk 14 april a.s uit de loods om plaats te maken voor de zomerstalling.

Ligt uw boot niet bij ons in de winterstalling maar heeft u wel een plek in onze haven, geeft u dan per e-mail aan wanneer u de boot komt brengen.


Occasions te koop  
 

In het voorjaar komt er een aantal boten bij ons in de verkoop, waaronder een Albatros 21, een Corsiva 19, een Menken The Cab en een Nauta Cabin 9. Op onze website kunt u het aanbod binnenkort bekijken. Wilt u nu al meer weten over deze boten, neem dan contact met ons op. Wij vertellen er graag meer over.

Ook als u uw boot wilt verkopen kunnen wij u daarbij helpen.
Als u contact met ons opneemt, maken we een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Is uw boot goed verzekerd?

Begin februari heeft bij Jachtwerf Bola Maritiem in Poeldijk een grote brand plaatsgevonden. Wij hebben hierna veel vragen gekregen over het verzekeren van de boot en de eigen aansprakelijkheid. Wij lichten dit graag toe.

Als werf zijn wij aangesloten bij NJI (Nederlandse Jachtbouw Industrie). Volgens de voorwaarden van NJI bent u verplicht om een WA-verzekering af te sluiten.

Wij zijn als bedrijf verzekerd voor schade aan de werf en schade aan boten die door toedoen van ons is ontstaan. Wij moeten hiervoor voldoen aan hele strikte brandveiligheidseisen.
Voor schade van buitenaf, zoals brand of storm, is uw boot bij ons niet verzekerd. Afhankelijk van de verzekering en de opties die u kiest, is uw boot ook verzekerd tegen bijvoorbeeld brand- of stormschade. Wij adviseren om dit bij uw verzekerings-maatschappij na te vragen.

Helaas is schade van buitenaf altijd mogelijk en is ons advies om uw boot hiervoor goed te verzekeren.


 
 

 

locatie
Kniplaan 12-14
2251 AK Voorschoten
> route en contact

mail >
website >


Bekijk hier de foto's van de botenstalling en de omgeving.


Onderhoud van uw boot nodig? Kijk hier voor de mogelijkheden > Ook mogelijk als u geen ligplaats bij ons huurt. 
  Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen >